Zakelijke events

Good food provides a good mood

Kosten en afname

De mogelijkheden zijn zeer divers. We cateren zakelijke events van 25 tot 1000 personen. Zakelijke events worden allemaal op maat gemaakt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan bedenken we een passende invulling en maken we een offerte.

Vlees, vis, vega, halal, allergie

We maken standaard een variatie in vlees, vis en vegetarisch om in alle smaken iets aan te kunnen bieden.ย Zijn er allergieรซn of juist wensen m.b.t. het gebruik van bepaalde ingrediรซnten dan is dat geen probleem.

Extra mogelijkheden

Naast het verzorgen van de catering kunnen wij ook meedenken in een eventuele aankleding. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het huren van materiaal (servies, tafels e.d.) of apparatuur.

Bezorging

Bezorging is gratis in Voorschoten, Leiden en Leiderdorp. Daarbuiten berekenen wij kosten op kilometerbasis, vanaf โ‚ฌ4,50 per rit.

Zakelijke events

“Good food provides a good mood”

Een congres, een vergadering van formaat, een jubileum op de zaak, een opening, een verhuizing of gewoon een reden om het personeel en/of zakelijke relaties te bedanken of informeren?ย Eten brengt de mensen altijd nader tot elkaar en is de sleutel tot succes tijdens dit soort evenementen.

Soorten eventcatering
Van borrelhapjes, vergaderarrangementen, lunch tot een warme maaltijd. Daarnaast is onze eigen foodtrailer een absolute eyecatcher en sfeermaker om een gelegenheid net dat beetje extra te geven.

Opening

De catering zorgt bij de opening van het pand voor de allerbeste indruk. Echt โ€˜ontzorgenโ€™ valt pas op als men terugkijkt op een soepel en gestructureerd event. Verse hapjes, vriendelijke bediening en een goede sfeer zijn de beste ingrediรซnten voor een eerste indruk.

Foodtruck

Ook zakelijk kan deze truck de ideale aanvulling zijn. Als bijvoorbeeld uw klanten op bezoek zijn en u het officiรซle met het aangename informele wilt combineren. Met onze supergave foodtruck op het terrein is het een kwestie van: neerzetten, uitklappen, muziek aan, grillplaat aan en de locatie verandert in een mum van tijd in een gezellig festijn.

Speciaal Moment

De paasbrunch, de nieuwjaarsborrel met hapjes, het begin van de zomervakantie of juist het nieuwe schooljaarโ€ฆ voor ieder event is een passende invulling.ย Van 25 tot 1000 personen, we denken met u mee!

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Offerte voor

  Waar kunnen wij bij helpen?

  [acceptance "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  We vinden het belangrijk dat uw zakelijk event een succes wordt en uit ervaring weten wij dat eten hier een goede bijdrage aan levert. Dusย zorgen we dat het er niet alleen smakelijk enย feestelijk uitziet, maar dat het ook zo smaakt.

  Blijf op de hoogte
  Meld je aan voor de nieuwsbrief van food = friend

  Lees hieronder
  Wat anderen zeggen over food = friend