Zakelijke events

Good food provides a good mood

Kosten en afname

De mogelijkheden zijn zeer divers. We cateren zakelijke events van 25 tot 1000 personen. Zakelijke events worden allemaal op maat gemaakt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan bedenken we een passende invulling en maken we een offerte.

Vlees, vis, vega, halal, allergie

We maken standaard een variatie in vlees, vis en vegetarisch om in alle smaken iets aan te kunnen bieden. Zijn er allergieën of juist wensen m.b.t. het gebruik van bepaalde ingrediënten dan is dat geen probleem.

Extra mogelijkheden

Naast het verzorgen van de catering kunnen wij ook meedenken in een eventuele aankleding. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het huren van materiaal (servies, tafels e.d.) of apparatuur.

Bezorging

Bezorging is gratis in Voorschoten, Leiden en Leiderdorp. Daarbuiten berekenen wij kosten op kilometerbasis, vanaf €4,50 per rit.

Zakelijke events

“Good food provides a good mood”

Een congres, een studiedag, een vergadering van formaat, een jubileum met de zaak, een opening, een verhuizing of gewoon een reden om het personeel en/of zakelijke relaties te bedanken met een borrel? Eten brengt de mensen altijd nader tot elkaar en is de sleutel tot succes tijdens dit soort evenementen.

Soorten eventcatering
Van borrelhapjes, vergaderarrangementen tot een compleet verzorgde borrel of een walking diner met bediening: alles onder het motto ‘good food provides a good mood’. Daarnaast is onze eigen foodtrailer een optie met gegarandeerd succes.

Opening

De catering zorgt bij de opening van het pand voor de allerbeste indruk. Echt ‘ontzorgen’ valt pas op als men terugkijkt op een soepel en gestructureerd event. Verse hapjes, vriendelijke bediening en een goede sfeer zijn de beste ingrediënten voor een eerste indruk.

Personeelsevents

Een personeelsfeest met een thema?.. een kerstdiner op kantoor?.. geen probleem we toveren met groot plezier een ruimte om in gewenste sfeer. Maar ook bij vergaderingen, unitdagen of workshops is de informele onderbreking hét moment om de dag extra succesvol te maken. Onder het genot van een verse lunch komen de beste gesprekken op gang. Een jubileum op de zaak of een collega die met welverdiend pensioen gaat?… Verras hem/haar eens met een receptie of borrel zoals hij/zij zelf zou geven.

Foodtruck

Ook zakelijk kan deze truck de ideale aanvulling zijn. Als bijvoorbeeld uw klanten op bezoek zijn en u het officiële met het aangename informele wilt combineren. Met onze supergave foodtruck op het terrein is het een kwestie van: neerzetten, uitklappen, muziek aan, grillplaat aan en de locatie verandert in een mum van tijd in een gezellig festijn.

Speciaal Moment

De paasbrunch, de nieuwjaarsborrel met hapjes, het begin van de zomervakantie of juist het nieuwe schooljaar… voor ieder event is een passende invulling. Van 25 tot 1000 personen, we denken met u mee!

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Offerte voor

  Waar kunnen wij bij helpen?

  We vinden het belangrijk dat uw zakelijk event een succes wordt en uit ervaring weten wij dat eten hier een goede bijdrage aan levert. Dus zorgen we dat het er niet alleen smakelijk en feestelijk uitziet, maar dat het ook zo smaakt.

  Blijf op de hoogte
  Meld je aan voor de nieuwsbrief van food = friend

  Lees hieronder
  Wat anderen zeggen over food = friend