Foodtruck

Pop-up feestlocatie

Kosten en afname

De kosten voor het huren van de Foodtruck zijn โ‚ฌ 409,09 exclusief btw exclusief uurloon. De mogelijkheden zijn zeer divers. We cateren zakelijke events van 25 tot 1000 personen. Zakelijke events worden allemaal op maat gemaakt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en we maken voor u een passende offerte.

Vlees, vis, vega, halal, allergie

We maken standaard een variatie in vlees, vis en vegetarisch om in alle smaken iets aan te kunnen bieden.ย Zijn er allergieรซn of juist wensen m.b.t. het gebruik van bepaalde ingrediรซnten dan is dat geen probleem.

Extra mogelijkheden

Naast het verzorgen van de catering kunnen wij ook meedenken in een eventuele aankleding. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het huren van materiaal (servies, tafels e.d.) of apparatuur.

Bezorging

Bezorging is gratis in Voorschoten, Leiden en Leiderdorp. Daarbuiten berekenen wij kosten op kilometerbasis: โ‚ฌ1,- per km.

Onze eigen Foodtrailer

“Iedere locatie is in รฉรฉn klap een feestlocatie”

Iedere locatie is in 1 klap een feestlocatie met onze vrolijke foodtruck, of beter gezegd foodtrailer.ย Vanuit deze gave kar bereiden we ter plekke allerlei heerlijke, verse happen en zorgen we zo voor een belevenis met een grote glimlach. Met zijn Pop-up mogelijkheden toveren we iedere locatie om tot restaurant, borrel of walking diner.

De perfecte aanvulling op een bruiloft, verjaardag of jubileumsfeest. Maar ook zakelijk is de foodtruck de twist die een evenement tot een succes zal maken.ย De informele onderbreking is het moment om met elkaar in gesprek te gaan en de foodtruck nodigt uit om bij te komen staan. Met onze โ€˜heerlijk en eerlijkโ€™ visie in de keuken zal het u en uw gasten aan niks ontbreken

Wat kun je ermee?
Of het nu 25 of 1000 gasten zijn, er is voor alle aantallen een passend voorstel mogelijk.ย De truck is veelzijdig inzetbaar!

Foodtruck

Samen sta je sterk en vooral samen maak je nog meer feest! We zijn dan ook supertrots op de samenwerking met foodtruckverhuur.nl. Samen met hun 2 echte oldtimers kunnen we voor iedere gelegenheid een passende foodtruck inzetten en maken zo altijd een feestje.

Lunch bij Rally

Zo stonden wij bijvoorbeeld als lunchpost op de route van een oldtimer rally. De ruim 100 deelnemers konden zo halverwege de route even de benen strekken en genieten van vers gegrilde hamburger met huisgemaakte bbq saus.

Familiefeest

Maar ook een familiedag op het bedrijf is extra leuk als ballonnen, pannekoeken en limonade uit deze vrolijke truck komen.

Zakelijk event

Op het zakelijk congres van โ€˜World of Health Careโ€™ hebben we bijna 700 gasten voorzien van verse broodjes en salades. Het was een feest om het informele deel van de dag te ondersteunen met een heerlijke lunch vanuit de truck.

BBQ

De bbq van de sportvereniging is in combinatie met de extra grill mogelijkheden ook geen probleem. De middenstip is met gemak om te toveren tot grill restaurant.

Personeelsborrel

De jaarlijkse personeelsborrel van een groot bedrijf was toe aan een nieuwe invulling. De truck, een mobiele bar, houten tafels en handvol heaters zorgden voor een WinterWonderlanddecor en maakten deze buiteneditie tot een groot feest. Een walking diner op de parkeerplaats voelde aan als een festival in de open lucht.

Zomerfeest Basisschool

En het zomerfeest van de basisschool werd extra leuk met de truck als uitgiftepunt voor broodjes knakworst en frites.

Lunch op de bouwplaats

Op de bouwplaats werd het uitserveren van erwtensoep wel heel gezellig. Want binnen 30 minuten is een open plek op het terrein omgetoverd tot een gezellige plek om even snel te lunchen.

Bruiloft in de tuin

Een bruiloft in de tuin van de ouders is zo ook de ideale locatie om intiem en sfeervol de grote dag te beleven. Door een persoonlijke aankleding van de tuin is een eigen pop-up restaurant in een handomdraai te creรซren.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Offerte voor

  Waar kunnen wij bij helpen?

  [acceptance "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  Foodtrailer bij u?

  Is er een event in de planning en wilt u weten of de truck zou passen in het plaatje?…ย Mail ons gerust, we denken graag met u mee.

  We vinden het belangrijk dat uw event een succes wordt en uit ervaring weten wij dat eten hier een goede bijdrage aan levert. Dus zorgen we dat het er niet alleen smakelijk enย feestelijk uitziet, maar dat het ook zo smaakt.

  Blijf op de hoogte
  Meld je aan voor de nieuwsbrief van food = friend

  Lees hieronder
  Wat anderen zeggen over food = friend