BBQ

Bijzonder BBQ-en met de Barrel BBQ

Bijzonder BBQ-en met de Barrel BBQ

“Het beste gevoel is het vakantiegevoel.”

Buiten eten roept dat gevoel zeker weten op. De bbq is dan de invulling bij uitstek. Sociaal, ontspannen en naar ieders smaak in te vullen. Want wie denkt dat enkel vlees de bbq op kan moet zich echt eens laten verrassen door de mogelijkheden met vis en ook groente.

BarrelQ
Het stoere olievat omgebouwd tot bbq, op kolen gegrild. Geschikt voor een aantal tussen de 10 en 30 gasten.

Huur BBQ of Foodtruck

Een BBQ zonder gebruik van de beschikbare BBQ’s kan al vanaf € 14,22 excl. btw p.p. voor vlees, vis, verse huisgemaakte salades en heerlijk vers brood met tapenades.

BBQ, BarrelQ: een groot vat omgebouwd tot BBQ € 40,91 excl. btw incl.kolen
Foodtruck € 409,09 excl. btw incl. zitjes en lampjes

Vlees, vis, vega, halal, allergie

We maken standaard een variatie in vlees, vis en vegetarisch om in alle smaken iets aan te kunnen bieden. Zijn er allergieën of juist wensen m.b.t. het gebruik van bepaalde ingrediënten dan is dat geen probleem.

Extra mogelijkheden

Naast het verzorgen van de catering kunnen wij ook meedenken in een eventuele aankleding. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het huren van materiaal (servies, tafels e.d.) of apparatuur.

Bezorging

Bezorging is gratis in Voorschoten, Leiden en Leiderdorp. Daarbuiten berekenen wij kosten op kilometerbasis, vanaf €4,50 per rit.

Zakelijk BBQ-en

Zakelijk is de bbq ook absoluut een overweging waard. Het moment van eten is altijd ook het moment van ontspanning of een break op bijvoorbeeld een opening, jaarafsluiting, workshop of sportdag. Men verzamelt zich automatisch rondom de bbq en gaat lekker ontspannen met elkaar in gesprek. Ondertussen komt die heerlijk geur van de grill voorbij gevolgd door de eerste smakelijke hapjes.

Good food = good mood

Zo leveren we de bqq ready to go af om eventueel zelf te grillen , maar ook daar waar geen beschikking tot een bbq is inclusief de grill. Om de bbq passend in te vullen hebben meerdere opties, al naar gelang het aantal gasten.

De foodtruck

Deze gave kar is super goed flexibel in te zetten. Zowel op kleinere groepjes van 20/30 personen als wel op grote tot wel 750 man. Bij het gebruik van de foodtruck is aanwezigheid van ons een voorwaarde, uurloon zal daarbij apart berekend kunnen worden.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Offerte voor

  Waar kunnen wij bij helpen?

  Wij zorgen voor een feestje op tafel én in je mond. We vinden het belangrijk dat jouw BBQ een succes wordt en uit ervaring weten wij dat eten hier een goede bijdrage aan kan leveren. Wij zorgen dat het er niet alleen smakelijk en feestelijk uitziet, maar dat het ook zo smaakt.

  Blijf op de hoogte
  Meld je aan voor de nieuwsbrief van food = friend

  Lees hieronder
  Wat anderen zeggen over food = friend