Borrelhapjes, Borrel en Tapas

De extra vrolijke noot bij borrels

Kosten en afname

Gemengde schalen โ‚ฌ 45,- per doos (circa 40 hapjes), met een minimale afname van 3 schalen.
Borrelplank โ‚ฌ 45,- per houten plank (circa 40 hapjes), met een minimale afname van 4 planken.
Sta-tafel garnituren vanaf โ‚ฌ 5,95 per portie, afname in overleg
Warme happen vanaf โ‚ฌ 3,95 per stuk, afname in overleg

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Vlees, vis, vega, halal, allergie

We maken standaard een variatie in vlees, vis en vegetarisch om in alle smaken iets aan te kunnen bieden.ย Zijn er allergieรซn of juist wensen m.b.t. het gebruik van bepaalde ingrediรซnten dan is dat geen probleem.

Extra mogelijkheden

Naast het verzorgen van de catering kunnen wij ook meedenken in een eventuele aankleding. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het huren van materiaal (servies, tafels e.d.) of apparatuur.

Bezorging

Bezorging is gratis in Voorschoten, Leiden en Leiderdorp. Daarbuiten berekenen wij kosten op kilometerbasis, vanaf โ‚ฌ4,50 per rit.

Borrel, Hapjes en Tapas

“De huisgemaakte hapjes bij borrels om over na te praten”

Er zijn vele momenten waarop de borrel de ideale invulling is. Een zakelijke borrel, werkjubileum, personeelsborrel, ontvangst, opening, vrijdagmiddagborrel, een 1e werkdag in het nieuwe jaar of juist een ontvangst van partners en klanten. Een borrel is om elkaar te leren kennen, in gesprek te gaan of juist om te luisteren. De kracht van de borrel wordt dan versterkt door een lekker vers hapje. Huisgemaakte hapjes zijn niet allemaal even strak en hebben niet exact dezelfde vorm. Dat is juist hรฉt kenmerk van vers bereid eten.

Soorten hapjes
De mogelijkheden zijn eindeloos: huisgemaakte hapjes, crostiniโ€™s, wraps, spiesjes, bruchettaโ€™s en zelfs het gevulde eitje is weer helemaal terug van weggeweest. Geserveerd op gemengde schalen van circa 40 hapjes of op de borrelplank: een houten plank met circa 40 hapjes.

Snacks in een thema

Bijvoorbeeld Italiaans, tapas of juist vegetarisch. Is de borrel onderdeel van een themadag of heeft de hoofdpersoon van de borrel een duidelijke voorkeur voor een bepaalde keuken of smaak, dan laten wij de hapjes hierop aansluiten.

Statafel garnituren

Dit is dรฉ manier om zeker te zijn dat iedereen voorzien is van een lekker hapje vanaf de start van de borrel. Door de statafels te vullen met snacks zullen gasten eerder rond de tafel komen staan en dus met elkaar in gesprek gaan. Bovendien wordt niemand overgeslagen want er is gelijk iets te proeven. Bijvoorbeeld healthy sticks: een assortiment groentensticks met hummusdip, brood met huisgemaakte tappenades of verse krokantjes met spicy tomatendip.

Warme happen

Met name op borrels die langer duren dan 2 uur zijn warme happen een goede keuze. Bijvoorbeeld kleine kippendijspiesjes, mini-gehaktballetjes of een verse soep.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Hoeveel personen?

  Alleen hapjes of ook drankjes?

  Waar kunnen wij bij helpen?

  [acceptance "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  We vinden het belangrijk dat jouw borrelย een succes wordt en uit ervaring weten wij dat eten hier een goede bijdrage aan levert. Dusย zorgen we dat het er niet alleen smakelijk enย feestelijk uitziet, maar dat het ook zo smaakt.

  Blijf op de hoogte
  Meld je aan voor de nieuwsbrief van food = friend

  Lees hieronder
  Wat anderen zeggen over food = friend