Warm/Koud Buffet

Keuze in vers en variatie

Kosten en afname

Een Koud of Warm Buffet is mogelijk vanaf โ‚ฌ 17,50 excl. btw per persoon met een minimaal aantal van 20 personen.

Vlees, vis, vega, halal, allergie

We maken standaard een variatie in vlees, vis en vegetarisch om in alle smaken iets aan te kunnen bieden.ย Zijn er allergieรซn of juist wensen m.b.t. het gebruik van bepaalde ingrediรซnten dan is dat geen probleem.

Extra mogelijkheden

Naast het verzorgen van de catering kunnen wij ook meedenken in een eventuele aankleding. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het huren van materiaal (servies, tafels e.d.) of apparatuur.

Bezorging

Bezorging is gratis in Voorschoten, Leiden en Leiderdorp. Daarbuiten berekenen wij kosten op kilometerbasis, vanaf โ‚ฌ4,50 per rit.

Koud/Warm Buffet

“Grotere gezelschappen de keuze bieden in vers en variatie”

Een buffet is de meest bekende invulling bij grote gezelschappen. Door de gasten zelf te laten scheppen biedt u iedereen de mogelijkheid tot een gekozen en samengestelde maaltijd. Wat is er dan leuker dan te zorgen dat de gasten eigenlijk niet kunnen kiezen en van alles een klein beetje nemen? Met verse, seizoensgerichte en huisgemaakte gerechten zal dit zeker lukken.

Soorten buffetten
Ieder buffet is anders dus heeft u een verzoek, laat het ons dan weten. Met kort persoonlijk contact vooraf kunnen we een passend voorstel doen.

Snacks in een thema

Bijvoorbeeld Italiaans, tapas of juist vegetarisch. Is de borrel onderdeel van een themadag of heeft de hoofdpersoon van de borrel een duidelijke voorkeur tot een bepaalde keuken of smaak, dan laten wij de hapjes erin aansluiten.

Statafel garnituren

Dit is dรฉ manier om zeker te zijn dat iedereen voorzien is van een lekker hapje vanaf de start van de borrel. Door de statafels te vullen met snacks zullen gasten eerder rond de tafel komen staan en dus met elkaar in gesprek gaan. Bovendien wordt niemand overgeslagen want er is gelijk iets te proeven. Bijvoorbeeld healthy sticks: een assortiment groentensticks met hummus dip, brood met huisgemaakte tappenades of verse krokantjes met spicy tomatendip.

Warme happen

Met name op borrels die langer duren dan 2 uur zijn warme happen een goede keuze. Bijvoorbeeld kleine kipdij spiesjes, mini gehaktballetjes of een verse soep.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Offerte voor

  Waar kunnen wij bij helpen?

  [acceptance "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  We vinden het belangrijk dat jouw warm of koud buffet een succes wordt en uit ervaring weten wij dat eten hier een goede bijdrage aan levert. Dusย zorgen we dat het er niet alleen smakelijk enย feestelijk uitziet, maar dat het ook zo smaakt.

  Blijf op de hoogte
  Meld je aan voor de nieuwsbrief van food = friend

  Lees hieronder
  Wat anderen zeggen over food = friend