High Tea, High Wine & Bootpicknick

Kosten en afname

Rondvaart met een open comfort sloep, inclusief schipper/gids, voor maximaal 12 personen.

Vlees, vis, vega, halal, allergie

We maken standaard een variatie in vlees, vis en vegetarisch om in alle smaken iets aan te kunnen bieden. Zijn er allergieën of juist wensen m.b.t. het gebruik van bepaalde ingrediënten dan is dat geen probleem.

Bootpicknick

“Een klein intiem feestje op het water!”

Voor als er familie op bezoek is, die ene vriendin jarig is, een bedankje voor de buren, het inluiden van de zomer met collega’s maar juist ook voor die vergadering die wel een extra dimensie mag hebben, een stukje teambuilding met nieuwe collega’s, een afscheid of een jubileum of gewoon omdat een stukje varen écht heel gezellig is…

Samenwerking
Samen met Leiden Water Tours organiseren wij de bootpicknick en boot high tea. Stap in deze comfortabele sloep, geniet van het varen en bovenal van de heerlijke verse lunch of high tea.

Wat is het?
Rondvaart Leiden Water Tours is een kleine Rederij dat met een open comfort sloep, inclusief schipper/gids, rondvaarten in Leiden en omstreken verzorgt voor maximaal 12 personen.

Hoe lang?
De boottochten in Leiden kunnen besproken worden voor minimaal 1 uur. Ook is het mogelijkheid om te varen in de omgeving van Leiden (Kagerplassen). U moet dan wel rekening houden met een boottocht van 3 uur i.v.m. de afstand.

Rondvaart
U kunt langs de mooie grachten en singels van Leiden worden opgehaald en worden afgezet bij een leuk terrasje, musea of restaurant, mits wij aan de kant kunnen komen. U mag eventueel ook uw eigen hapje en drankje meenemen aan boord. De schipper kan dit eventueel ook voor u regelen (high-tea, lunch of borrelhapjes).

Meer informatie vindt u hier op de website van Leiden Water Tours.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Offerte voor

  Waar kunnen wij bij helpen?

  Wij zorgen voor een feestje op tafel én in je mond. We vinden het belangrijk dat jouw Bootpicknick een succes wordt en uit ervaring weten wij dat eten hier een goede bijdrage aan kan leveren. Wij zorgen dat het er niet alleen smakelijk en feestelijk uitziet, maar dat het ook zo smaakt.

  Blijf op de hoogte
  Meld je aan voor de nieuwsbrief van food = friend

  Lees hieronder
  Wat anderen zeggen over food = friend