Kinderfeestje

We maken van jouw verjaardag een feest

Kosten en afname

Feestbox €19,50 per kind (incl.btw)
Thuispakket waarmee de ouders zelf aan de slag kunnen.
Afname vanaf 5 kinderen.

Chef kok aan huis €27,50 per kind + een vast bedrag €95 (incl.btw)
Een mini-masterchef partijtje in eigen keuken onder begeleiding van een chefkok. We nemen alle spullen mee en begeleiden alles. Voor 5-8 kinderen.

Vlees, vis, vega, halal, allergie

Zijn er allergieën of juist wensen m.b.t. het gebruik van bepaalde ingrediënten dan is dat geen probleem.

Duur

Totale duur van het feest bij een chefkok aan huis: 3 uur.

Bij afname van de feestbox bepaal je uiteraard zelf hoe lang het feest duurt.

Bezorging

Bezorging is gratis in Voorschoten, Leiden en Leiderdorp. Daarbuiten berekenen wij kosten op kilometerbasis, vanaf €4,50 per rit.

Kinderfeestje

“Er schuilt een mini-Masterchef in iedereen”

Jarig zijn is voor kinderen een hele belevenis. Wat een verjaardag voor hun zo leuk maakt, zorgt bij de ouders soms juist voor lichte paniek. Het feest, de kadootjes, de traktaties, allemaal dingen die je als ouder zo leuk mogelijk wil maken voor de jarige job. En dan komt ook ieder jaar de grote vraag weer terug…Wat gaan we doen met het partijtje?

Waar maak je de jarige blij mee, is leuk om met vriendjes te doen en is stiekem ook origineel genoeg. Na een aantal partijtjes gevierd te hebben is het altijd weer de kunst om iets te bedenken wat net weer even leuker is dan vorig jaar.

Een geslaagd partijtje bevat een aantal basis spelregels:

 • Samenwerking
 • Creativiteit
 • Spel element
 • Activiteit
 • Vieze handen (vinden wij dan)

Ons mini-MasterChef feestje zit bomvol deze elementen. Het is echt zo fantastisch leuk om te zien hoe enthousiast de kids raken van koken. Als op het laatst hun eigen feestmenu op tafel staat en er gegeten kan worden zitten de mini-chefs apetrots te smullen. Een onvergetelijke middag is een feit.

Met grote verbazing zagen wij een club 7-jarigen ijverig hun eigen garnalenkroketjes rollen, frituren en… opeten. ‘Jammie’ klonk er volmondig! Het is dus waar, als je het zelf maakt, is het sowieso lekker.

Mogelijkheden
We kunnen een pakket afleveren waarmee je aan de slag kunt gaan. We kunnen ook bij jou thuis komen en alles meenemen. Wij verzorgen dan jouw feest. Lees er hieronder meer over.

Wat is mini-Masterchef?

Keukenschort en koksmuts versieren
Om als echte kok de keuken in te kunnen moet er eerst voor de juiste kleding gezorgd worden.

De keuken in, voorbereidingen moeten gemaakt
Afhankelijk van het menu gaan de kinderen zelf snijden, kneden, rollen, smeren, beleggen of rijgen. We maken bijvoorbeeld zelf pastadeeg, rollen dit uit en laten het drogen. Of we snijden alle ingrediënten voor een pizza. We bakken pannekoeken voor het toetje om in te rollen en versieren brownie en cake.

Het diner gaat lopen
De verschillende gerechten worden afgemaakt in de keuken. We maken bijvoorbeeld pizza, smeren deze in beleggen het naar keuze en bakken het af. Of we bakken de zelfgemaakte hamburgers voor de eigen signatureburger. En het grand dessert kan op schaal.

Aan tafel
Alles wat we maken eten we op, dat betekent dus ook dat de kids goed gevuld naar huis gaan.

Uitreiking
We nummeren de koks aan het begin zodat we aan het einde ook echt ‘blind’ kunnen proeven. Iedereen proeft elkaars hapjes zonder te weten wie het gemaakt heeft. Zo wordt een de chef kok gekozen! Iedereen ontvangt een diploma waarmee we zwart op wit zetten dat hij/zij een echte mini master chef is.

Goed gevuld naar huis
De hapjes die over zijn, het keukenschort, de koksmuts en het diploma mogen allemaal mee naar huis.

Optie 1: de Feestbox

Feestbox
€19,50 (incl. btw) per kind

Dit is het thuispakket. We leveren de feestbox thuis af. In deze box zitten een gezellig tafelkleed met bordjes en bekers, de recepten, schortjes, mutsjes, de bordjes voor het blind proeven en de diploma’s. Voor papa/mama stoppen we een complete boodschappenlijst in de box zodat alles in huis gehaald kan worden en ja, uiteraard een heldere handleiding om van succes verzekerd te zijn.

Optie 2: Chefkok aan huis

Chefkok aan huis
€27,50 per kind + een vast bedrag €95 (uurloon)

We komen bij jullie thuis en nemen alles mee. We gaan ervanuit dat er 1 enthousiaste volwassen vrijwilliger bij is om ons te assistreren. We nemen alles mee: de ingrediënten en materialen die we nodig hebben om te koken (snijplanken, mesjes e.d.), schortjes, mutsjes, diploma’s, de bordjes voor blind proeven, een vrolijk tafelkleed met bordjes en bekers en eventueel een tafel om aan te werken (niet ieders keuken is immers ingericht op deze hoeveelheid mini-chefs). Heeft u geen beschikking over een eigen keuken? Laat het ons weten, dan bedenken we samen een oplossing.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Offerte voor

  Waar kunnen wij bij helpen?

  Wij zorgen voor een feestje op tafel én in je mond. We vinden het belangrijk dat jouw Kinderfeestje een succes wordt en uit ervaring weten wij dat eten hier een goede bijdrage aan kan leveren. Wij zorgen dat het er niet alleen smakelijk en feestelijk uitziet, maar dat het ook zo smaakt.

  Blijf op de hoogte
  Meld je aan voor de nieuwsbrief van food = friend

  Lees hieronder
  Wat anderen zeggen over food = friend