Jullie bruiloft

food = love

Kosten en afname

Er is niets zo persoonlijk als de dag van je leven, om een inzicht te geven van de kosten horen we graag eerst meer van jullie ideeรซn.

Vlees, vis, vega, halal, allergie

We maken standaard een variatie in vlees, vis en vegetarisch om in alle smaken iets aan te kunnen bieden.ย Zijn er allergieรซn of juist wensen m.b.t. het gebruik van bepaalde ingrediรซnten dan is dat geen probleem.

Extra mogelijkheden

Naast het verzorgen van de catering kunnen wij ook meedenken in een eventuele aankleding. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het huren van materiaal (servies, tafels e.d.) of apparatuur.

Bezorging

Bezorging is gratis in Voorschoten, Leiden en Leiderdorp. Daarbuiten berekenen wij kosten op kilometerbasis, vanaf โ‚ฌ4,50 per rit.

Lekker eten op jouw Bruiloft

“food = love”

Eรฉn van de meest persoonlijke feesten om te vieren is een bruiloft.
Er wordt maandenlang naar toegeleefd, ieder details wordt afgestemd en zelden is het verwachtingspatroon zo hoog. Het moet de dag der dagen worden.
Locatie, jurk, taart, uitnodigingen en al wat er bij komt kijken staan na het aanzoek op de to do-list.
De catering is daarin cruciaal. Want zeggen we niet al eeuwen, de liefde van de mens gaat door de maag? Zeker wel!
De allerleukste en vooral de meest speciale bruiloft is de meest persoonlijke bruiloft. Van een vriendelijke ontvangst tot een vrolijk uitzwaaien, ieder element in het teken van het bruidspaar.

Soorten catering
Wij helpen je op locatie, voor aankomst of met het diner.

Locatie

Trouwen jullie in de tuin van 1 van de ouders?
Hebben jullie een locatie waar de catering in eigen beheer kan zijn?
Of een locatie waarbij helemaal geen gas is maar het uitzicht fenomenaal?

Leuk! Wij staan te popelen om deze locaties om te toveren in een pop-up restaurant of festival.ย Bijvoorbeeld met onze eigen foodtruck, voorzien van stroom, gas maar bovenal boordevol gezelligheid en sfeer. Zodra deze gave kar is uitgeklapt is de locatie een feestlocatie. We stemmen het menu af en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. In de napret zal dan ook het heerlijke eten genoemd worden.

Statafel garnituren

Is het ophalen van de bruid in het ouderlijk huis?

Wisten jullie dat het voor de ouders en ceremoniemeester best even pittig kan zijn? Het spannendste moment van de dag en een huis vol dag gasten. Iedereen koffie, iedereen een broodje maar ook iedereen op tijd in zijn/haar mooiste outift en iedereen licht nerveus voor de aankomst van de bruidegom.

Juist die momenten kunnen heel waardevol zijn om uit handen te geven. Wij zorgen dat we klaar staan voor de 1e gasten komen, voorzien iedereen van koffie en een broodje en ruimen alles achter ons op.

Warme happen

Dineren jullie na afloop met een intiem gezelschap thuis?

Dan voorzien wij jullie graag van een heerlijk vers bereid menu, om zelf af te maken. Natuurlijk is het nog leuker als we komen koken, de thuiskok en bediening maken deze avond zorgeloos.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Offerte voor

  Waar kunnen wij bij helpen?

  [acceptance "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  Wij zorgenย voor een feestje op tafel รฉn in je mond. We vinden het belangrijk dat jouw bruiloft een succes wordt en uit ervaring weten wij dat eten hier een goede bijdrage aan kan leveren. Wij zorgen dat het er niet alleen smakelijk enย feestelijk uitziet, maar dat het ook zo smaakt.

  Blijf op de hoogte
  Meld je aan voor de nieuwsbrief van food = friend

  Lees hieronder
  Wat anderen zeggen over food = friend