food = easy

 

 

 

food = easy

Pssst…
wel lekker eten,
niet zelf koken?

FoodRoute =

  • een verse maaltijd
  • bereid met seizoensproducten
  • altijd huisgemaakt
  • gekoeld bezorgd, thuis of op het werk
  • makkelijk zelf te verwarmen
  • bezorgd op zaterdag

Bestel FoodRoute

Schrijf je in voor de FoodRoute update nieuwsbrief

KOMENDE EDITIE

De volgende FoodRoute is nog niet bekend.

ABONNEMENT

Wil je geen editie meer missen? Nu is er het FoodRoute abonnement! Voor €75,- ontvang jij 6 edities van de FoodRoute. Dat is dus een heel jaar FoodRoute thuisbezorgd voor €6,25 per maand. Bestel nu!

BESTEL ABONNEMENT

 

food = easy
Hier hoef jij je bed niet voor uit

Bestel FoodRoute

 

Lees hieronder
Wat anderen zeggen over de FoodRoute

maaltijdservice

“Omdat er niks gezelligers bestaat dan aan tafel eten met het gezin, familie of vrienden. Ook geschikt voor de overwerkers.”

Eten met het gezin of juist met vrienden, aan tafel met elkaar zonder social media of whatsapp.

We willen iedereen herinneren aan het sociale deel van eten. Met Foodroute komen we meerdere malen per jaar bij de mensen thuis langs. Een verse, huisgemaakte en vooral altijd seizoensgerichte maaltijd die we overdag koude aanleveren. Zo kan iedereen met elkaar aan tafel als bijvoorbeeld het gezin compleet is na alle sport/spel training, uit het openbaar vervoer komt, uit de file of juist met vrienden als de kinderen al slapen De maaltijd moet enkel nog verwarmd worden in oven of pan en is voorzien van een duidelijk handleiding. Het kan niet mislukken. Benieuwd wanneer en vooral met wat we allemaal gaan rijden?.. schrijf dan in op onze Foodroute mailing en blijf zo op de hoogte.

Heeft u binnen het bedrijf een avond overwerk met de afdeling? Wij stoppen op etenstijd met een warme maaltijd verrassen uw personeel met een fijne hap. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor de maaltijdservice voor overwerkers hanteren we een minimum van 15 personen.